Zanimljivosti
6

Tek vjenčani par zaglavio u gužvi pa prvi ples otplesao na cesti

Klix.ba
Da put do ljubavi nije uvijek lagan tek vjenčani Jeff i Rebeca Payne saznali su ove sedmice kada su na putu do prijema zaglavili u ogromnoj gužvi.

Mlada i mladoženja, ali i njihove zvanice, bili su zaglavljeni u saobraćaju sat vremena. Kada je jedan motorista primijetio djevojku u vjenčanici predložio im je da svoj prvi ples otplešu upravo tu.

"To je zapravo bio neki stranac iz Kansasa. Primijetio je vjenčanicu i pitao šta bi mladenci radili da nisu zaglavili u saobraćaju", rekao je Levi Curby, snimatelj.

Iako je njihov prvi ples trebao biti uz pjesmu "Life Is A Highway" par je umjesto toga plesao uz pjesmu Alisona Kraussa "When You Say Nothing At All" koju je jedan od prolaznika našao na Spotifyu.

Ostali su gledali iz svojih vozila, dok Levi Curby nije snimio cijeli ples.

"Mislim da je bilo nekih suza na početku. Ali podnijeli su to baš dobro. Uradili su to odlično i ples pretvorili u pravu zabavu", rekao je Curby.

Par je spašen iz gužve kada se prijatelj mladoženjinog oca povukao u suprotnu traku. Tada je tek vjenčani par preskočio preko ograde, ušao u auto i počeo ostatak svog života.