U klubu Sloga
49

Sarajlije uživale u najvećim hitovima grupe Galija: Pogledajte djelić atmosfere s koncerta

N. O.
Foto: V. D./Klix.ba
(Foto: V. D./Klix.ba)
Grupa Galija večeras je održala koncert u klubu Cinemas Sloga u Sarajevu, a publika je imala priliku slušati njihove najveće hitove.

Kako to obično biva kada nastupa Galija, Sloga je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a reporter Klix.ba zabilježio je atmosferu na nastupu srbijanskog sastava.

Publika je imala priliku čuti neke od njihovih najvećih hitova poput pjesama "Kotor", "Dodirni me", "Skadarska", "Trube", "Da me nisi" te "Da li si spavala".

Frontmen sastava Nenad Neša Milosavljević je ranije u razgovoru za Klix.ba kazao da se uvijek posebno raduju svirati "senzibilnoj i energičnoj publici u Sarajevu".

Također, izjavio da je Sarajevo uvijek imalo specifičan duh, senzibilitet i energiju.

"Nije slučajno da iz ovog grada dolazi puno značajnih umjetnika koji su obilježili kulturu bivše Jugoslavije pa i Balkana uopće, a smatram da suživot i sažimanje različitih kultura na jednom prostoru samo uvećavaju i bogate duhovno i stvaralačko djelovanje. Tako je i bh. publika uvijek bila otvorena i izrazito senzibilna pa smo se od samih početaka do danas uvijek neizmjerno radovali koncertima na ovom prostoru", kazao je.