Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci njihov pronalazak je sto su nasli ovog covjeka? Mora da su studirali u Travniku.
zaključak: vodite noćni život i duže ćete biti lijepi :D
A hoce da zabrane brqu :D
znači,preostaje nam da nabijemo zavjesu na gloovu
I onda poslije ovakvih \"šokantnih otkrića\" i proizvedenog straha, bolje ide prodaja kojekakvog kremastog smeća za zaštitu kože! Industrija i marketing svakodnevno pronalaze nešto novo kako bi isplašili ljude a onda ide prodaja.... naravno da sve treba u granicama ali ovo smatrati nekim otkrićem je obična gluipost!
Sokirala me je slika. Odo\' malo na plazu da dodjem sebi.
copy from index.hr
Kaze meni cika dermatolog \"Nemate potrebe kupovati skupe kreme za lice,dovoljna je obicna krema za sunce sa zastitnim faktorom 30 (minimum),koju mozete naci u bilo kojoj prodavnici,ali bi bilo pozeljno da sebi kupite dobre suncanice,ako ih mozete priustiti,jer sunce najvise ostecuje kozu,zatim duvan i alkohol\" Eto,ako on laze,lazem i ja :))
AHA NEKI SU U ZIMSKOM PERIODU LJEPSI NEGO INACE
Lijepa zima....
Pa i ostale kamiondzije bi bile ovakve onda...
http://www.youtube.com/watch?v=sLa9hPT57xA
ja sam englez meni ostari desna strana....
Sta lupate, kao prvo lik je kamiondzija, a znamo kako je zdrav njihov nacin zivota. Drugo, sigurno se pretjerano izlagao suncu kad je ono najgore i najstetnije od 13-15h, jer citav dan vozi kamion. Cudi me da nije stavio neku zastitu protiv sunca kao sto se inace stavlja na sofersajbu ili na zadnje staklo auta.
vozio je starog dajca, sluso cecu, cesko jajca
A sto mu je onda čelo identicno s obje strane?
Lijepa naša kiša ..