Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast!!!
Sve za ljubav...za sve je bitna volja...Beth, svaka ti čast hađžinice :)
Samo gl-u-p-i tesko kontaju
Potpuno znam kako ovo izgleda. I ja sam za godinu dana izgubila 30 kg. Preporođena. Mogu misliti, odnosno, znam kako se osjeća. Za nju počinje novi život. :)
Stvarno je prelijepa sad :)
svaki ti dao sta pozelis.. :)
-Dali je i ona dole opala ili je tu problem,trebalo bi je dole ismarat.
Sad bi je covjek i trehno...
Tako samo debeli ljudi govore
super zeno al se nemoj opet udebljati steta bi bila
cuj sa-ra-e svegati, hahahhaha smrsaj k.r.a.v.o
\'\'a prelijepa bjela vjenčanica je bila samo dodatni motiv.\'\' Sta je bjela, neka boja ili neki m+a+t+e+r+ijal. Jedva sam skonto zasto mi nece komentar da prihvati, ccc. gl..up..i ste.
Šta znači biti debeo ili mršav, takve stvari su bitne samo budalama. Džaba ljepota ako ispod fasade nema duha :-)
ne mogu komentar da ostavim
clanak je doslovno preveden rijec za rijec iz dailymail-a, kako vas nije stid da ne stavite svoj izvor?? zar nemat nimalo integriteta?? http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1388661/Beth-Wheeler-orders-size-12-wedding-dress--SLIMS-squeeze-it.html
Zasto nase drolje nece... Sve debeee...
Ja 5kg evo skidam od Nove godine... :( Svaka cast!