Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je isto kada meni kompjuter crash a ja pisem rad za fax :(
E koji crni humor..
wtf did i just read.. lakse je njoj bilo lijepo to ponovo sve napisati za par dana, zna valjda sta je pisala, nego da ljudi 5 mjeseci rade na tome da vrate tekst. za to vrijeme koje su utrosili da vrate 26 stranica koje ce navjerovatnije samo sin procitat\', mogli su da rijese par slucajeva ubistva, silovanja, provala, il sta ti ja znam, mislim da bi bilo korisnije. koji apsurd, al stvarno!
pa u sta je gledala xD Salim se, malo crnog humora..
kako si glup ne mogu da vjerujem
nagradna igra :) http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone
Drago mi je da su joj vratili,pa i taj sin mogao je bar da jednom vidi sta mu mama radi i da kaze da joj se istrosila olovka al et,uglavnom drago mi je da su joj vratili tekst :)
dusa draga :) bas mi je drago sto su joj vratili..