Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u jbt ja jedva znam abecedu kako treba.... a on zna unazad.....
Ovo je bez sumnje novi Zweinstain,njega su vanzemaljci ubacili kao špijuna da razvije razornije oružje od Einsteina pa da možemo da se razvalimo SKROOOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evo ga...ovo je sjedeci Sheldon Cooper xD
E, moj Alberte današnji ljudovi su našli vagu te i dokazali da ti i nisi bio nešto pametan, eto dijete pametnije od tebe, smijem se samo kad se sjetim tvoje izjave koju uporno negiraju a ne mogu ništa protiv: SVE JE RELATIVNO !
jadan mladić. ni sam ne zna da će ga ta inteligencija uništiti u životu. prvo će biti sretan, pa će porasti, pa će početi da konta kako je svijet pun glupana, pa će skontati da ne može ništa učiniti da promijeni to stanje svijeta, onda će prestati da mu se diže i onda će postane nervozan i početi da igra šah i pije pivu ispred granapa. bit će najbolji šahista u raji. ja sam to izanalizirao jer sam naučnik i sve je tačno što kažem
Koja glupost, glavni argument je da zna nabrojati sve pretsjednike, to je valjda u SAD mjerilo za inteligenciju.
19.03.2009. u 02:32 \"Slusaj majmune, dosta mi je vise tog uzdizanja Bosanskog obrazovanja koje je totalno gubljene vremena zato sto je bazirano na pamcenju cesto bezvaznih cinjenica a nigdje se ne primjenjuje znanje nigdje nikakvih aplikacija tog sto je nauceno, prema tome rijesi se tog hvaljena zemlje koja je svrstata u treci svijet\" jel majke ti \"SVRSTATA\" a nek to \"cudo\" od djeteta postane, kako rece mujo, hafiz
Nase skole su cista glupost! Kod nas se uci napamet, a to nije ni za sta! Bezvezne su skole, i to steti cijelom narodu kao i buducnosti drzave! Amerika se je odrekla takvih skola u 20im godinama proslog stoljeca, kada je otkriveno da se puno efikasnije nauci tablica mnozenja sa vizualnim prikazima i igrackama, koje djeca lako zapazaju nego naseg dobrog starog, ucenja napamet! Kod nas se dalje u skolama ne potice da se raspravlja, sto je vazno kao i sama edukacija! BUDUCNOST POCINJE OD TEBE
sranje, sranje, i jos malo americkog preseravanja! Kontradiktiraju logiku i nauku! Einstein, kao i vecina drugih GENIJA, rodjeni su jako glupi, i kasnili sa razvijanjem! tako da sam BOG AINSTAIN nije pokazao nikakvu posebnu pamet kroz cijelu osnovnu skolu, u kojoj je bio ucenik ispod prosjeka! Edisonu - s kojim se Amerika hvali kao Musliman Allahom - je receno u osnovnoj skoli da je glup, i da treba traziti posao gdje moze uspjeti sa carmom, umjesto intelekta! I zar nije nikom cudno da se sva ova \"pre intelektna\" djeca radjaju u america; pa sta oni imaju zrak drukciji od nas? To je smjesno sta neozbiljni mediji, koji traze ikakvu pricu rade od ovog svjeta!
Slusaj majmune, dosta mi je vise tog uzdizanja Bosanskog obrazovanja koje je totalno gubljene vremena zato sto je bazirano na pamcenju cesto bezvaznih cinjenica a nigdje se ne primjenjuje znanje nigdje nikakvih aplikacija tog sto je nauceno, prema tome rijesi se tog hvaljena zemlje koja je svrstata u treci svijet.
Roditelji su primjetili da je dječak izvanredno inteligentan dok je bio star četiri godine jer je raspoznavao slova abecede te pamtio boje svakog pojedinog slova plastičnih komada alfabeta s kojima se igrao. -Raspoznavao slova....pa većina djece u BiH sa četiri godine uveliko čitaju a ne raspoznaju slova...smješno...............
Sto znaci Rocky-ca, tvoj IQ je otprilike isiti tvom broju cipela..
VJEROVATNO JE REINKARNACIJA NIKOLE TESLE...
tvoj iq je ocigledno nizak, pa neznas da IQ nije ogranicen godinama vec da upravo godine su koristene u izracnunjavanju iq\'ua. iq=100*(godine za koje je taj iq koji posjedujes normalan/tvojih godina) znaci ako imas iq za covjeka koji je od 30 godina a tebi je tek 20 onda momcino tvoj iq je cak 150, sto je status genija.
ja kad popijem pivo,bar jedno imam IQ 199 oca´m kakav mali kakvi bakraci jooj vjesti aj nemojte nas smarat\'