Kinezi opsjednuti perfekcijom
0
S anđeoskim glasom, ali nepodobna zbog zuba
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zamislite zabraniti sportisiti da predstavlja svoju zemlju samo zato sto nije nekome lijep, uostalom curica je slatka i da nije spomenuo položaj zubica vecina i ne bi primjetila to. uostalom igre trebaju biti poticaj svima onima koji nisu bogati, lijepi i tatini sinovi da se radom u zivotu u normalnim zzemljama moze uspjeti. idioti
mi kada ih kledamo nama su svi kinezi isti, razlikau nijansama,a sta bi tek bilo da ima neka mala kineskinja sa plavom kosom(blondi)
Kreteni, djevojcica je bas slatka, a oni su beskrajno iskompleksirani kao i uvijek. Osim toga, ovom djetetu (stalni) zubi nisu krivi vec tek nicu, nisu ni narasli skroz... Bas me zanima sta su njoj ovako malenoj idioti rekli, ti si manje lijepa pa te necemo staviti... fuj!
Baš su me razočarali. Doduše ja sam to primjetila kada sam gledala otvaranje. Pomislila sam da možda ne kasni ton za slikom, jer sam mislla da sve što se bude pjevalo i sviralo će biti svirano i pjevano na stadionu uživo. Pošto se i sama bavim pjevanjem postalo mi je jasno da djevojčica ne pjeva uživo. Žao mi je pravo ove druge \"manje lijepe\" djevojčice. Koliko god oni njoj punili glavu glupostima tipa \"to radiš za čast države\" i tako to, vjerujem da joj je bilo jako teško što joj se nije pružila da nastupa na otvaranju. Inače nikad nisam voljela kineze zbog njihovog jako čudnog mentaiteta, a ovim su još više pali u mojim očima. Tužno :(
bosanci nebi uradili isto, postavili djevojcicu samo zato sto je lijepa, nego bi posatvili djevojcicu jer ju je neko \'\'pogurao\'\', pa bi naslovnice na sve strane bile najljepsa bez obzira kakv ona bila... a sramota je ovako slatkim curicama unistavati samopouzdanje, pa ona je tek dijete...
znas sta ja mislim. mislim da je ovaj odgovorni za ovu promjenu kao dijete bio toliko ruzan da su se svi šprdali s njime. covjek boluje od kompleksa. da, bas mislim da je to to... i sad se nasao izivljavati na djetetu. pa sta fali sto je krezava?!
kako se molim te za jedno dijete od sedam godina može reći da je ružno.. smiješni ovi kinezi.. ma isto ko i bosanci, i naši bi slično postupili..
ja sranja, dijete lijepo kao i svako drugo i sad njoj treba ovako malenoj sjebati samopouzdanje za cijeli zivot...
još jedan dokaz kako funkcioniše svijet nemam riječi treba ih kazniti !!!
ovi kinezi su tako jadni i iskompleksirani kao nacija da je to nekad prosto za nepovjerovat\'... nidje veze da zbog tako mizernog nedostatka stave drugu djevojcicu, a osim toga i da je nesto drugo i vece u pitanju...pa zar nije razlicitost jedna od stvari koja se slavi olimpijskim igrama???!!! e jesu vala nasli zemlju u kojoj ce odrzat igre, svaka im cast!
@Bostech Koji si ti debil!!! Da li bi ti bio takav komentar da se u tekstu spominje tvoje dijete. Strasno lijepo poređenje od tebe, fuj papak!