Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad zamisli kakva je depresija istocno od Moskve kad im ovo plasiraju
Od ovog su jedino jadniji ruski propagandni spotovi kojima mame dobrovoljce za vojsku: u jednom djed šalje unuka da ne bi morao da proda ladu, u drugom se sredovječni otac prijavljuje da bi nakon 6 mjeseci kupio kćerki mobitel...Zvuči kao skeč Nadrealista, ali je stvarno. Tužno je da šta jedan ludak radi državi od 140 miliona ljudi.
Mene ova reklama podsjeća na SDA javne nastupe nakon izbora
Ovako 70% stanovnistva realno i zivi u rusiji...vozio sam tamo godinama cim se odmaknes od moskve to su sela bez kanalizacije,asfalta, kuce kao barake jad i bijeda putin ih jbo
Bolesnici. Jadnici. Ovim Rusi pokazuju koliko su jadni. Možda oni budu docekivali ovako svoje praznike, na dobrom su putu.
Diktaturi se bliži kraj nećete imat ni hrčka
A sta ocekivati od bolesne nacije koja treba da bude ponistena .
Sto im ga metnuše
Bolesne su sankcije koje više štete Evropi nego Rusiji
Haha. Mislis..
Bolesne su sankcije koje više štete Evropi nego Rusiji
Spot je namijenjen ruskoj publici. Uvjeravaju bijednike koji nisu makli iz svojih vukojebina da Evropljani provode Bozic u mraku i hladnim stanovima.
‘Ta će klošari Staljinovi.Do juce jeli konzerve od 25 kg i supu od kore krompira.
A na čemu skuhaše hrčka kad nemaju struje i očigledno ni vatre jer sjede u jaknama
Strašno! Dobro da mi slavimo Bajram
Jadovi jadni , to možete vi očekivati u Rusiji jedino, a ako do nas i dođe mi smo spremni. Bili smo u agresiji koju ste vi sponzorisali znamo mi hvala. Haj sad bježite od mobilizacije.
Izdrzala je Bosna i gore u periodu 1992-1995
Hoću Ukrajinu ili ću baciti nuklerane. Pa bacaj Putine, samo da znaš niko živ neće ostati, hebala te Ukrajina i pohlepa.
Meanwhile u rusiji sve med i mlijeko...
kako bolesno i jadno....