Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bas potresna prica, drago mi je sto se sve dobro zavrsilo, jadan psić....
...vesela hrpa kovrdžica :)
Da, veoma emotivna prica i drago mi je sto se zavrsila sretno...medjutim, 4000$ je iznos koji bi mogao u Somaliji prehraniti 10 porodica u trajanju od 3 mjeseca...mozda i duze. Taj iznos bi mogao spasiti gladi i sigurne sm.rti 20-30 djece mladje od 2 godine, koliko ih inace samo u Somaliji umire od gladi svaki dan. Da su to ucinili, siguran sam da bi bili mnogo sretniji a cijela prica jos humanija.
bolje da su to skupljali za oboljelu djecu iz jadne BiH :\'(
i sada je desno oko bilo izbijeno.
To je bilo prvi put, a ovo je taj isti ker samo ga ponovo našli u smeću.
dje se radnja odvija ? :)
Imam jednog klosara u kontejneru, hoce li ga ko udomiti. Moze sam izaci i popisati se. Sam se kupa, a moze sta i uraditi. De ga malo okupajte i dajte mu da jede, nece smetati puno ima tako fin pogled. :)
http://www.laalmanac.com/social/so14.htm Homelessness in Los Angeles County
nevjerovatno....ovo je vijest koju sam procitala (i iste slike pogledala) prije nekih pola godine na jednom hrvatskom portalu...moram priznati, jako brzo djelujeta, a jos bolje prepisujete... Mozda da objavite i da je michael jackson preminuo....sta ima veze, moze proci kao danasnja vijest?!!!
@azra ...evo, i treći...komentar, ne entitet :)
Bilo bi iznenadjenje kad bi commi ostavio samo jedan komentar. :D
prepoznat ce se oni na koje se misli, u to sam siguran, kao sto ce najvjerojatnije reagirati skrivanjem komentara sa davanjem \"dislike\"-a vole pobjeci od neugodnih istina i zivjeti u svojoj realnosti bolje bi nam bilo da smo i mi u hrvatskoj udomili pse sa ulice nego pomogli onima koji su nam to \"lijepo vratili\" srecom, naucili smo puno na greskama
pas ne grize ruku koja ga primi i nahrani, za razliku od onih koji su se u ratu sklonili kod susjeda
Kako divni ljudi, divno divno....
Šteta što ne žive u Sarajevu! Ovdje pse ne nalaziš, nego se moraš skrivati od njih, a daleko od toga da su mali i umiljati.
ZIVOTINJE SU ZAKON UVREDA JE KAD IH POREDIMO S LJUDIMA .