Pronađena prije deset godina
0
Predstavljena rimska kaciga stara 2000 godina
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija - Serbia - Servia -Servs-Serbs, vratimo se korijenima, postanimo sluge opet, treba li kome sta? pice, nesto za zalogaj? Hocete li da vam pevam turbo folk pesme gospodari moji?
popi.Š.am vam se na kacigu. nidje veze, ne bih ovo na glavu stavio za petaka.
milion za ovaj šljem a ljudi gladni u Švedska?! Sunce im rasipnicko...
Na tvoju zalost...tu smo preko 1000 godina...i pogodi sta?! Ne kontamo nigdje ici jos bar 5000 god. Topli pozdrav iz SA! ;)
Ajd mi smo barem u to vrijeme postojali ko robovi a vas nije bilo do 1993. Cak je i Republika Srpska starija od vas ;-)
sta li kaze za vas porfirgenit...nije bio u zenice daleke 1993
hehe meni lici na suho govno
Ova bi stitila samo kad bi me zena vazom gadjala
je srbska kaciga zna se ko je serbula, kako kaze rimski odnosno bizantski car konstantin porfirogenit serbula na jeziku rimljana znaci obuca robova, lol srbi su prakticki rimski robovi :D ami bosnjaci udarna snaga rimskih legija hrabri iliri :D i u kod zenice je bila rezidencija batona