Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel mu kakve ikone poklonio?
Šemso Bonaparta, crnolistaš Marinko, šUk, Mandić, Čavalić, Ika hahaha Ferer Gotić i onaj ekonomski analitičar što izgleda ko da se ukakio. Ah, kakva elita što bi rek'o čeh, švabo i rus.
gov*ari..
Nije li ovaj Cavar ili kako se bise vika na crnoj list majku mu ? A i Lagumdzija je tu da se osigura ;-). E i tih podlih Engleza, sve za interes prije svega.
Nije li ovaj Cavar ili kako se bise vika na crnoj list majku mu ? A i Lagumdzija je tu da se osigura ;-). E i tih podlih Engleza, sve za interes prije svega.
Mene zanima ko je ova sa sifonoma
užas
Majku vam okupatorsku
Sta smo mu kupili? Ne valja praznih ruku u goste
Joj ove Ismete, prava karikatura od žene. Btw. Kakav Charles, samo Lilibeth priznajem.
Skup parazita.
kad god pomislim da sam retardiran samo otvorim Klix
Je li bio i Šmrk??
Moze li opsezniji izvjestaj o dekoltiranoj dami?
Ima ljiljan na kruni znaci i da je nas kralje sto rece Sprajc.
Volio bih da je Bosna i Hercegovina zemlja Commonwealtha...
Nije obavezno biti bivsa kolonija da bi zemlja bila clanica Commonwealtha. Mogu i druge zemlje podnijeti zathev za članstvo.
Bolje da BIH bude zemlja Ruskog Commonwealtha (CIS). Šalim se. To su samo države koje su pripadale Sovjetskom Savezu. Neka BIH bude zemlja Evropske Unije.