Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NOVO IZ TURISTIČKE PONUDE BOSNE I HERCEGOVINE Platite samo 500€ da osjetite kako je živjeti 30 dana u BiH sa 300 KM!!! Osjetite čari plačanja elektro računa, stanarine, TV pretplate i ostalih pratećih obaveznih troškova a da pri tome preživite i jedete barem jedan obrok dnevno. Pobjednicima obezbijeđeno slikanje sa Sulejmanom Tihićem počasnim sponzorom života u BiH. Najboljim polaznicima se uručuje i slika cijelog parlamenta, plus zajednička gravura tri predsjednika !!! Ne propustite!!!
Ovo isto ko kad bi eskimu prodo kocku leda
Posjetite stranicu za slanje aninimnih SMS poruka, poruku mozete slati sa bilo kojeg broja, znaci mozete slati lazne sms poruke, djelimo besplatne bonove. Posjetite www.bubni.com Hvala
čuj imena Aaron Israelson, da nije židov? :O
Jednu noć beskućnik, cijeli život budala...samo cener :-)
ovakav bi se hotel mogao napraviti na stupu, gdje je prije rata bio starački dom a nakon rata dosta godina cigani dok ih nisu otjerali.
Dakle ako želim vidjeti kako je biti beskućnik imam dvije mogućnosti: 1. Odem u park, legnem pod drvo i prespavam 2. Odem u park, legnem pod drvo, prespavam i nekom platim za to Genijalno
Mogu oni, ovdje bi te izboli i opljackali.
Pa dobro opet nije neki licni interes vec novac ide za pomoc beskucnicima. Tako da i ima smisla
ne kontam
Beskucnicima je svugdje isto u Svedskoj ili bilo gdje u bjelome svjet...
ove svede treba posalt na grenland, nije za njih civilizacija
Kad bi kod nas bilo tako...