Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije @pintifex nego @pontifex što na latinskom znači vrhovni svećenik. Šta je imao iz latinskog autor ovog članka i da li ga je uopće imao?
...pontifex maximus...nekad bilo...
Pontifex maximus, zapravo, doslovno znači 'vrhovni mostograditelj', što je bila titula vjerskog poglavara rimskih pagana, a u kasnijem vremenu tu su titulu preuzeli i kršćani. ;-)
ovo je greška 404
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Kolega "404" evo prozivaju te :).
Kao toliko je to sad interesantno..pa to je strasno..
Jel ovo klix postao glasilo Vatikana?
Mislis pedofila ?
Koliko si djecaka maznuo ?
...čuj, pintifex :)
error 404
di si njofra?
fali jos rijec "Brazil" medju top 5
pa naravno kad je engleski jezik sluzbeni u zapadnim zemlja koje su vecinom katolicke jos kad tu pridodas one indijance iz latino amerike ihhh nije ni cudo sto papu spominju :) dok u islamskom svijetu,tuskoj i bih najvise koristena rijec je Allah ,svaka druga je Allah tipa ''Allah ti,Allah mi ,Jest Allaha mi itd itd'' tako da bih zamolio klix da prestanu kopirati ove sarlatanske vijesti sa bbc i ostalih zapadnih medija...jer to nije realno..
bosna je kurton potrošeni i taj tvoj...
Ove druge zemlje su inace poznate po visokom procentu internet korisnika:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)