Bivši vojnici u humanitarnoj akciji
0
"Osvajali" planinski vrh sa mašinama za veš na leđima
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gore ni vode ni struje
ludzaci zar nije bilo bolje da su koje drvo sadnice iznijeli gore i zasadili,pa oni stvarno ne shvataju svrhu zivljenja,ucini dobro i pred sudnji dan covvjece trzni se.Koja je svrha ovih masina,postoji li neko korisno djelo sto su ih tegarili gore.Shvatiti ove je stvarno tesko normalnim ljudima.
\"služio devet godina kao marinac u bazi u Škotskoj.\" ... i od toga vidio par sati akcije u vidu filmova o Rambu i Chuck Norisu ;)
Trebalo ih je stavit u tocak ko hrcka da izgenerisu malo energije bar za jedno domacinstvo, a ne ovako da je potrose ni za sta.
Nista je ovo u mene dedo sleper Drva nosio na ledjima, a u rukama 2 rasvjetna stuba i to sve ne bi bilo moguce bez Kosmo diska i navecer bez Vitafona.
Ta će oni ja im kroz noge provlacio!
sad znamo gdje se srpski specijalci skoluju...
ovako su focaci pri bijegu.
bolest nije kraj
mene zanima čije su mašine da nisu slučajno ove iz gorenja uzeli...dobra bi reklama bila
IS OURS!! http://youtu.be/6-3X5hIFXYU
Lijepo je sto je sve dio humanitarne akcije..ali zaboga, zasto bas masine nosaju!? Zar nisu mogli nositi nesto drugo sto cu ujedno imati neku simboliku...
i ja sam danas osvajo planinski vrh sa krampom u ruci i trazio vodu
ISKOLAN I BEZ POSLA POP I KOBILE KRSTI,JA I OVI NOSAJU VES MASINE PO GUDURAMA DOLE GORE,JOJ KO JE SVE DOLAZIO DA NAS BRANI UMPROFORCI NOSAJTE MEDZEDE.HAVETINJE SVJETSKE SAMO PIJU ALKOHOL
Svaka pomoć i dobro dijelo su uvijek dobrodošli. Svaka čast! ;)
Safet Susic - Pape, selektor BiH