Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne shvatam poentu clanka...
Gdje razum prestaje tu pocinje vas Klix.ba, s nama u nove promasaje
Kriminalni striceki i tete su ocito sudeci po medijima postali hit. Ma super uzori za buduce nam generacije.
..btw,mala je k'o šeker!
Hocemo novu rubriku "najseksi kriminalka"!!!!
Kako je dobra ova Angela braco moja mila :))
sex sells...
Da se ne lažemo ova prva treba gori, ali opet ne shvatam zašto krimosi moraju da se promovišu i to samo zarad fizičke ljepote? Je l' to treba da se ugledamo na njih, da ih gotivimo ili šta?
Vjerovatno treba da se cudimo posto su mogli da rade kao manekeni i zaradjuju velike pare, a oni se bave kriminalom, pa je to cudno.
Moguće, mada manekena i modela ima puno, vjerovatno bi bili sitna riba da nemaju čime drugim da se istaknu. Ali to ''isticanje'' im je vrh, stvarno ne znam.. -.- Izgleda počeli pljačke i ko zna šta da koriste kao kartu za ulaz u svijet manekenstva i modelinga, dok bi im upravo takva prošlost trebala onemogućavati da dođu do bilo kakvog normalnog posla. Ali šta se čudim, čitav taj svijet ''mode'' je odavno u q...
pušikurka
Oprostio bih joj. Uz pomilovanje.
http://www.youtube.com/watch?v=yrSvANYf87A a evo i najseksi bosanke, krimi rad, vako nako. hahahha
...ih, ja pomislio ono "agent provocateur" :))