Zanimljivosti
140

Nova "najseksi kriminalka" je 22-godišnja manekenka Angela Coates

Klix.ba
Angela Coates
Angela Coates, 22-godišnja manekenka, te ljepotica sedmice američkog Jet magazina, uhapšena je u Georgiji prošlog mjeseca zbog izazivanja nereda.

Njena fotografija iz policijske stanice je nakon pojavljivanja na internetu uskoro postala viralna, a stotine Twitteraša komentarišu njen dobar izgled i nude se da joj plate jamčevinu u iznosu od 360 dolara.

Coates je iz zatvora puštena još istu noć, napisavši na Twitteru kako je sve ovo "čista komedija". Ona inače stanuje u Miamiju, a hobiji su joj balet, kuhanje i dizajniranje cipela.

Priče o "lijepim kriminalcima" česte su u zadnje vrijeme na internetu. Primjer za to je i Stéphanie Boudoin, 21-godišnja Kanađanka, optužena je za provale u čak 42 privatne kuće, a nakon što su se u medijima i na društvenim mrežama pojavile njene privatne fotografije, prozvana je "najseksi kriminalkom na svijetu".

Stéphanie je optužena za organizovanje čak 42 provale u privatne kuće, ilegalno posjedovanje vatrenog oružja i saradnju sa maloljetnim sudionicima od 13, 15 i 17 godina.

Ova buduća medicinska sestra je u kuće najčešće provaljivala kroz stražnja vrata i prozore podruma, a na sudu će se pojaviti 17. novembra.

"Njen dosije je prilično impresivan. Dobio sam dokument debeo skoro 30 centimetara", kazao je njen advokat Denis Lavigne za novine La Nouvelle Union.

"Stephanie će vam ukrasti srce, a potom sve ostalo", jedan je od komentara na njenoj Facebook stranici.

Ranije ove godine, slična priča je preplavila medije i društvene mreže, a u centru pažnje se našao Jeremy Meeks, "najljepši kriminalac na svijetu".