Bizarno
162

Nokat američke reperice osvanuo na aukciji na Ebayu, ljudi ponudili vrtoglave iznose

I. B.
Aukcija je dosegnula vrtoglavi iznos (Foto: Twitter)
Aukcija je dosegnula vrtoglavi iznos (Foto: Twitter)
Na internetu se mogu naći brojne bizarne stvari, a jedna od najčešćih su svakako predmeti slavnih osoba koji se prodaju po vrtoglavim iznosima. Jedan takav sada kruži internetom.

Naime, među brojnim predmetima na Ebayu, tamo se navodno našao i umjetni nokat američke reperice Nicki Minaj koji joj je otpao tokom njenog ovogodišnjeg nastupa na VMA-u.

Nicki je inače prepoznatljiva po svojim dugim noktima, a ovoga puta riječ je o ružičastom dizajnu ukrašenom kristalima. Na spomenutoj stranici ponuđeni su vrtoglavi iznosi novca za pjevačicin nokat, što je odmah potaknulo brojne reakcije na društvenim mrežama.

U opisu predmeta, osoba koja je pokrenula aukciju te je ujedno i obožavateljica reperice, navela je kako je uspjela uhvatiti nokat nakon što je on Nicki otpao tokom nastupa.

"Bila sam u prvom redu u boksu na VMA-u i Nickin akrilni nokat otpao je nekoliko trenutaka prije nego što je počela nastupati (njezina ekipa brzo je zalijepila zamjenski). Ovaj nokat je nosila kraljica Nicki. Naši telefoni bili su zaključani tokom snimanja, no tu su fotografije od prije i poslije showa kako bih dokazala autentičnost", stoji u objavi.

Također je istakla kako će, po potrebi, "rado pružiti još dokaza".

[TWITTER]1567357585120182274[/TWITTER]

Sudeći po fotografiji sa kraja aukcije, a koju je podijelio jedan korisnik Twittera, nokat je naposlijetku imao ukupno 53 ponude, dok je posljednja bila vrtoglavih 55 hiljada dolara.

Inače, na pojedinim fotografijama sa Nickinog VMA nastupa doista joj nedostaje jedan nokat - što dokazuje da se vjerovatno ne radi o šali.