Smanjila grudi
75

Nicki Minaj žali što je radila plastične operacije: Izgledala sam dobro i ranije

L. R.
Nicki Minaj (Foto: EPA)
Nicki Minaj (Foto: EPA)
Reperica Nicki Minaj nedavno je otkrila da žali što se podvrgnula plastičnoj operaciji.
Naime, reperica je gostovala u podcastu "Run-Trough With Vogue" kako bi razgovarala o svom pojavljivanju u medijima, ali i o majčinstvu te zašto se podvrgnula plastičnoj operaciji.

"Garantujem vam, ako promijenite bilo što na svom tijelu i uradite bilo što hirurškim putem, vi ćete se više nego vjerovatno jednog dana osvrnuti unazad i reći da ste dobro izgledali baš onakvi kakvi ste bili ranije", poručila je 40-godišnja zvijezda.

Nicki Minaj je istakla da se ta situacija upravo njoj dogodila i da nije mogla vjerovati kako izgleda sve dok nije uporedila svoje fotografije. Ona je navela da je razlog zašto se odlučila na operacije jer nije htjela izgledati mršavo i bez oblina.

Ranije nije mogla gledati svoje fotografije jer nije bila zadovoljna kako je izgledala, ali da je sada drugačija situacija. Vjeruje da joj je u njenom odnosu prema tijelu, mišljenje promijenio njen trogodišnji sin Trevor Tahiem.

Zbog toga se nedavno podvrgnula operaciji kojom je smanjila grudi, a o čemu je više pričala za nadolazeću naslovnicu Vogue magazina, koja će biti objavljena u decembru ove godine.