Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjela žaba da se konji kuju pa i ona digla nogu 😂😂😂😂
Hahahahaha taman tako, pokondirene sarajevske tikve misle da su in, hahahaha, polako sa gey paradom i gore pomenutim dogadjajem u Sarajevo ulazi kanalizacija satanizma
Debilizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Maskirat cu se u Mekija Torabija, rukovat se s rajom i prodavat H20 vodu za marku i sedamdeset!
Delusion.
Bezveze dogadjaj a jednako je besmisleno i bezveze prica "znas nije to islamski, ja svoje rek'o a sad malo gibetit od 6-7 sati pa onda odoh malo posmrkat ili mahnut sta, pa cu malo u zinaluk, ujutro ranim moram komsiji smece baciti pred vrata, rekao bih burazu al ne pricamo zbog one šupe, a na putu sam do doktora moram ga podmititi..."
E bas vas je Sattler lijepo uevropeizirao… haha
Ljudi u ovim sjebanim vremenima nađu neki razlog za slavlje i onda se nađe hrpa idiota da sere o skrnavljenju vjere, nacije ... Živi i pusti druge da žive, ako ti se ne slavi Nova godina, 1. maj ili bilo šta drugo nemoj ni slaviti.
Moja trêba hoće da ide na proslavu u toplesu pa sam joj uzeo jedan na rasprodaji. Eki, "uzeo". HAHAHAHAHA
" Noć vještica " nam je i po danu i po noći svakodnevno.
Amerikanci su ovo skontali da bi napravili biznis...a to znaci skontali kako uzeti pare levatima tj narodu koji konta da to sve ima smisla... Zivim u USA i vidim koliko para procirkulise za ovo s.anje,za thanksgiving,za tako te manifestacije...
Pozivam sve klixovce i siru masu da dodju sutra navecer u 23h u klub FRKA na cijelonocni DRUM & BASS event ;) Provod : zagarantovan !
https://www.history.com/topics/halloween/history-of-halloween
Ne trebaš biti musliman da skontaš da je ovo odsustvo razuma i uopće nije racionalno. Praviš budalu od sebe, za koji cilj? Jer to svi rade? Ovce (ma koje vjere i nacije bili)
Hljeba i igara…
Kod nas je uvijek noc vještica. Politika, turbo folk, parovi, veliki brat itf
U Vilsonovom je svaku noć.
Ovo danas adolescenata u 90% slucajeva sve go debil do debila.
kakve veze imaju muslimani sa ovim ludorijama?