Kompilacija padova
772
Nije lako biti manekenka
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane ovo je sve od gladi nije do stikli trebaju se hljeba najest, nemaju kuveta da hodaju
za veliku vecinu ovih padova su krivi dizajneri obuce. skroz su zanemarili prakticnu stranu i radili dizajn iskljucivo na izgledu cipela. u ovakvoj obuci nije moguce hodati.
http://euro.topshop.ba?parent_id=7347
Nije lako ali cure rade svoj posaoi zahtjevi su cesto skoro pa nerealni.Poprilicne gluposti pisete.Ovdje je prikazana uglavnom svjetska scena (par izuzetaka) .Glupe,ovakve ,onakve na osnovu cega? Par mahalskih curica koje poznajete a wanna be su manekenke? SVE AL SVE ZENE bi voljele raditi kao mankenke (modeli) baram jedan dan,nemojte supljih prica, \'dame\' pogotovo...Scena , pista su zarazne i ko se jednom pojavi na spomenutim tesko silazi sa njih, al sta vi znate..
I smijesno izalosno,manekenke cesto nose manji ili veci broj cipela,kako ih zapadne ...zato ne cudi ovoliko padanje.Commi je od jutros ustao na lijevu nogu...
E jesu me nasmijali.....Nije se lijepo smijati ,ali ne mogu da se suzdrzim....
i nije lako, izrazito je tesko, lijeva, pa desna, pa lijeva, pa koja sad?
ružne, glupe, gladne...
eh sad da su bas ruzne ne znam, ja bi se mijenjala bilo kad da izgledam recimo ko jedna Doutzen Kroes i nek mi do sutra govore da sam ruzna i anoreksicna manekenka , ja bi bila sretna :)
Iskreno ismijah se... :)))) a bilo bi smijesno i da nisu manekenke...nekako je u smijesno kad neko padne... naravno ako nijej bas ozbiljan pad...zasto ne znam...??!! Obuca je uglavnom vrlo neprikladna u vecini ovih situacija a pod sklizak i neodgovarajuci... s tim da svaki posao nosi i svoj rizik a u ovoj profesiji pored anoreksije i bulimije valjda i ovo spada pod faktor rizika... :DDDDDD
\"Pa nek idu u rudnik ako im je tesko\", rece jednom moj babo, bivsi rudar kad smo diskutovali kako je fudbalerima naporno (utakmice, treninzi itd.)
aj jesam se ismijao majko mila hahahahha najbolja je ova sto tri minute posrce a nikako da padne hahahahhahahhahahhahhaa
kad im daju obucu u kojoj je nemoguce hodati, ccc, glupost
maneken-muškarac. Pre svega, sa dosta komentara se ne slazem ovdje, kao prvo manekenke rade sto im se kaze, pa taman da im narede da obuku stikle od 1m one to moraju raditi, ili gube posao.To je posao kao i svaki drugi posao i nema razloga da zahebavate i nipodastavate njihov trud a svoj trud dizete u nebesa!? Kako bi bilo da sada vama neko kaze da umjesto plate od 800-1000 KM treba vam smanjiti na nekih 300 KM!? Osjecali bi se uvrijedjeno, jel tako? Tako da....mojne njesra, lako je druge kritikovati, podjite od sebe!!!!!!!!!!
al se ismijah uz jutarnju kafu :)
ja ovo do kraja nisam gledat mogla, užasnoo -.-
Ne znam za vas al ja se ismija gledajuci ovaj video. One ko da su na ledu lete ko sardine...