Dozvoljeni homoseksualni brakovi
0
New York: Dvije starice prve stale na ludi kamen
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
New York je tako postao šesta država
liz liz.ahhahhahh
Matore, bolesne kurv.etine..U casu kada budu umi.rale, poslednja zelja ce im biti da jedna drugoj opale liz... DemoNokratija... Sledeci korak DemoNokratije bit ce DA OZAKONE DA SE JEDE LJUDSKO MESO..
onaj ko bude prvi u ovom slučaju, što se tiče Bosne, vjerovatno neće dugo ni bit među zivima. Ako išta imamo zajedničkog svi mi, , Srbi, chatnici, bosnjaci, katolici istinski, bosanski hrvati, bosanski srbi i ostali, to je mrznja prema ovim bolesnicima i nastojanje da se sve i jedan ovakav bolesnik istrijebi. hvalaa PS: a poznato je kolko dodik voli gayBolesnike !?
ovo samo pokazuje koliko je besmisleno NE ozakoniti gej brakove. ove žene su svakako provele čitav život zajedno, očito se vole i očito bi zajedno ostale i sa i bez braka... i koji je razlog da im država komplikuje život time što im ne dopušta da taj svoj odnos i pravno regulišu kao toliki drugi parovi koji su, eto, heteroseksualni? to što se nekome to ne sviđa? ne sviđa se ni meni što mi svake subote svadbene kolone trube pod prozorom bez kraja i konca, pa šta? congrats, phylis & connie i svima ostalima koji su ovo željeli i konačno dobili mogućnost da to i ostvare.
kad to u hercegovini dozvole, mislim da ce CRO biti prvi u stolnom gradu u opstini pa u crkvi...