Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je ovo lijepo za vidjeti.
Eto ga sutra na Olx-u.
Ćao maćko
Gdje mi je puska da mu ja pojazem
Ljepotan 🐾🐾🐾🐾
Sreca je samo pa nisu u blizini strucni lovci iz Fojnice oni bi ovo vec na haubi od nive slikali..
Ti si moja divlja mačka, kačiš mi se kao značka, probadaš me pravo u srce. By Zisko
Znamo da su vucici, vukovi vujadini stni i bjezivuci kao i stotine sličnih nastale od rođaka vuka, pitam se da li je Risto risoje risomir isto nastao od imena životinje kao ovi prvo nabrojani.
Divna životinja, ali ne bih ga baš volio sresti negdje.
Ovo je Vucic u inspekciji ......
Plemenita srbska macka
U pm vise mi niste jasni vi novinari...Kako mozete objaviti ovako neku vijest, mogli ste jos i koordinate da napisete da je moze neko otici roknuti da se slika sa "trofejom" ...
@Zmokprorotkrp Reci to onom risu koji je prije nekoliko godina završio ka trofej negdje u Srednjoj Bosni.Sta je bilo sa "lovcem" koji ga je ubio pa se hvalio. A kad je krenula frka oko toga sto je ubio zasticenu zivotinju onda je bila prica "nisam znao, nisam prepoznao". Sta je bilo sa njim? Da li je izgubio dozvolu za lov? Ili neka novcana kazna? Čisto sumnjam.
mac, mac....
Ugledo sam danas risa, hocu sada tvojih sisa.
Treba zvat one seljoke lovce nek to riješe
Jedina stetocina je covjek.