Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam cuo da su znali da rolaju gandzu na dobrinji :D
Ime mu je Dodosaur.
ipak ostaje misterija kako su nestali... zanimljivo je da su uporedo nestale i neke druge vrste životinja, dok su druge opet opstale, npr. morski krokodil je nestao, a slatkovodni je opstao, uzrok se ne zna... također je fascinantno da su dinosauri fosilizirani i u najneobičnijim situacijama, npr. fosili dva dinosaura koji su se upravo borili, ili jedan morski dinosaur koji je dobijao živu mladunčad pronađen je fosiliziran dok se upravo rađalo mladunče... zanimljivo je i da su najveći dinosauri svi bili biljojedi dok je samo tiranosaur bio mesojed
\"Najmanje \"pametan\" dinosaur je bio stegosaur. Imao je mozak veličine oraha koji je bio težak samo 75 grama.\" Jarane moj znam preko 20 ljudi imaju mozak tezak oko 1kg a gluplji nego dinosaur neki
..refko i chombe bacaju bombe
Čitajući ovaj tvoj \'\'kapitalni\'\' post, jasnije mi je zašto ništa ne kontaš. Ti si totalno nepismena osoba da shvatiš i neke jednostavnije stvari, tipa, pravopis, a kamoli vijesti o novim saznanjima u vezi dinosaura.
ja mislim da si ti jakoo gl.up/gl.upa xd
A ja poznajem najmanje tri :D
Uvjek su me fascinirali podatci ovih legendi sto kazu \" zivjeo je prije 245.341 godina, i znao je rasti i do 18,54 metara, ali znalo se nekad zalomit pa poraste i do 18,94 metra. Ja mislim da oni to ubace u istoriju nakon 30 godina trazenja neke koscice, i onda kad nadju kamen koji im lici na nokat nekog Izdrkosaurusa, sjednu i dobro popiju i pocnu pisati kako je taj isti imao 3 glave i 7 prstiju na rukama, al sto je bio brrrrz, auuuu.
ja znam jednog dinosaurusa iz nase vlade ! xDDDD
kako su se parili? uvid u mehaniku tog čina bi mi bio interesantan :D :D