Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ociiii *____* i njoj bi neko na fejsu napisao NAJLJEPSA, LJUBIM TE....100%
A muž joj je, čini se, bio pravi babun.
GLHUO BILO..... NEDAO BOG NIKOME....... JEL VAS STID STO KOMENTARISETE NA TAKAV POGRDAN NACIN
EVO NADE KOMUNNNJARAMA DA SU FAKAT NASTALI OD MAJMUNA
zamisite kakav je to monstrum koji je izlagao svoju zenu i dijete u cirkusu, zive a poslije i mrtve. ...e jbo mjk svjy...to moze samo qaurin!
Za vas i jesu ovakve,pravi muskarac nikad nece ovako omalovazavati zene
Znaci ipak su je zakopali. Eto valjda ce je za par stotina godina naci i otkopati oni koji i dalje zaludjuju teorijom evolucije i napisati veliki clanak kako su nakon vjekova trazenja konacno uspjeli naci prelazni oblik iz majmuna u covjeka, jer su im svi dokazi do sada bili slicne prirode.
A sto je umrla????
Tipična evolucijska anomalija. Da parmaci vjerski vide kako su ljudi izgledali u zoru čovječanstva. Kao što se dijete zna roditi s repićem, ili sa šest sisica...Obična evolucijska zaostavština gdje se neki geni iz davnina iz nekog razloga aktiviraju.
znam ih i sa vise brade... o brkovima da ne govorim..
ruznije su s.p...e
Ma predobra, kako bi je scepao za bradu i zajahao ko Zorro u filmovima.
ista doDICK prije prodaje ronhilla
bas dobra pi.cka
ljepša od pola cura na ferhadiji