Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bgm to je sada konj
Tipicna raga hehe
Za bureka
Izliz'o joj se bar kod
poznato jos kao "srpski konj" kojim su srbi su godinama bezuspješno pokušavali osvojiti grad Troju, tamo negdje oko Gabele. Od tih drevnih srba potiče veliki akademik Čović
Nije to zebra, to je konj😆😆😆, pokusava da se kamuflira.😋😋😋
Po srpskoj mitologiji , ovo je bilo magare nekog ratara iz okoline Bačke Topole , ali ga ratar prodao misionarima za transport koji su tada bili na ovim prostorima . Magare se zvalo kako kažu Mile , misionari su nakon obavljenih poslova na tom prostoru transportovali avionom magare ( Mileta) u Tanzaniju , gdje je teglio još dugo , sve dok ga nisu prodali ZOO vrtu . Tamo im se nije svidjela boja kenjca , pa su ga varikinom izbijelili i od tada se rađaju ovakve zebre .
Sprzilo je sunce 😂😂