Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sreco majcina vena i arterija jesu slicne ali nisu iste po mnogo raznih kriterija, osnovni je da arterije vode krv od srca a vene prema srcu, a poslije dolaze razlike u sirini, tvrdoci, elasticnosti isl :)
@ad vena i artetika su jedno te isto, jesi ti imao biologiju u skoli :P
\"Pravo je čudo to što je Charlie preživio. PA Inače, Alfiev brat blizanac, Charlie, nije imao nikakvih komplikacija.
sta sad??? venu ili arteriju???
Prvo pisete Alfie da je imao operaciju,pa onda da je Charlie jedva prezivio tu istu,da bi na kraju ponovo napisali kako Charlie nikada nije imao slicnu operaciju i te probleme. LOL SARAJEVO X Kakvi su nam novinari,dobri su politicari!!!!