'Razmišljajte i radujte se'
0
Kuća predsjednika Obame spremna za Božić
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne smrdi majke ti! Idi pa smrdi sa svojima po tim svojim krsnim slavama i ne gusi ljude oko sebe.
kurtoni veze vi nemate careva dzamija je napravljena prije dolaska turaka zato odbacite te teze i vase poznavanje islama na prostorima balkana idite navijajte gledajte utakmice a neke stvari bolje da ne komentarisete a sto se srba tice oni su najveci potomci turaka na balkanu 500 godina su ih guzili tako da su im i dalji rodjaci vise nego bosnjaci
Znači to je taj Obama veliki musljim u koga su se Bošnje zaklinjale prošle godine. Nije povukao vojnike iz Afganistana, još su uveliko u Iraku, Gvantanamo još fercera, a evo lola slavi i Božić. Čovjek je samo simpatičniji od Buša, a šuka im ga isto, a loje samo popu.šile priču.
Koji vam je k**cic
pa dobro budalo jedna ko to tvrdi da je bajram bosanski? bajram je islamski praznik i dosao je s turcima,jer prije turaka nije bilo islama pa ni bajrama
bajram je arapska tradicija koju su turski okupatori donijeli sa sobom nakon sto su osvojili i unistili hriscansku srednjovjekovnu bosansku drzavu i tu tradiciju bajrama muslimani zele sad da prikazu kao autohtonu bosansku tradiciju. Do dolaska turaka u Bosni se odrzavala tradicija krsne slave i hriscanstva, za neke pustinjske obicaje , Bosanci hriscani tadasnjeg doba nisu bili ni culi.
Hamo, divi mu vugla, isti Kusta. FEDERACIJA4EVER
znaci obama nije mudzos
U svakom slucaju u \"normalnom svijetu\" ima vise bajrama nego vlaskih novih godina.
U normalnom svetu ne postoji bajram koji je svojstven divlajcima smrdljivim