Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja noćna mora
Jadan novinar, ne zna čovjek osnve gramatike svoga jezika. TZV. novinarčiću, jesi li ikada čuo za deklinaciju imenica, množinu i jedninu!? Hahahahhaha, PAUKOVI, hahahahhahahahah! :D:D:D:D:D Pauk, pauci, paukaaaa!
Čuj PAUKOVI!!! Kakvi ba paukovi??? Tako govore samo ljaksovi i mala djeca: traktorovi, konjovi, krompirovi, paukovi...! 8))))))
za ovo su Srbi krivi
Nisam pregledao klip do kraja....
Nasi pauci su najbolji,svoj oni poso ,pleti mrezu,safataj komarca i tako to,suzivot dobar.
Ja se bojim paukOva, vidi Hin KOJI SU OTI paukOvi!!! Daj, ne pretjeruj, možda jeste navedeno kao dubletni oblik isto kao i kamara drugih nakaradnih izraza, a to sve zahvaljujući porastu broja ruralne populacije u akademskoj zajednici koja "gura" svoja narječja pod standardni jezik! Zato nam i jeste sve ovako - jezik je ogledalo društva!
dublet: pauci ili paukovi. Kako jadno da se neko potpiše kao Jezičar i optuži nekoga za nepoznavanje gramatike, a to, uz porugu, argumentira nevalidnim argumentima.
ouu kako smiju napolje izlaziti, jadni oni
a isto tako nisu ptice da prekriju nebo ja ovdje ne vidim da su na nebu xD
otkad je množina od pauk = paukovi!?!?!?! papak od novinara, uzmi pravopis u ruke!!!!
hocel' ujest'?
Krenuli na Karneval u Rio....