Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strijeljaće to kinezi ako se ne poprave. Mene više brinu naši. Ovdje se tako ponašaju djeca vlasnika granapa, a ne milionera...
Iza tog laznog sjaja i rasipnistva kriju se prazni i promaseni zivoti.
koji negativni komentari... nek uzivaju djeca kad im se da. Bolje da uzivaju u novcu nego kao nasa djeca u sirotinji i unistavanju gradske i licne imovine sugrađana..
Prva slika....U pozadini je ventilator,kesa iz prodavnice,mušema na stolu ili nešto slično ali ne liči na kuću bogate nasljednice!
"Veliki broj je saobraćajnih nesreća u kojima su stradala djeca bogataša. U nekoliko slučajeva bili su potpuno goli u skupocjenim automobilima." Treba im pripremiti zasjedu i rješiti ih se zauvijek. Drugog lijeka nema za tu vrstu bolesti.
Džaba im pare kad nemaju mozga.
Sve bi ja to za kramp i lopatu i na tucanje kamena
Najljepsa je zadnja slika! :-)
To je taj komunizam, zar ne ? :)
"Neka te ne odusevljavaju bogatstva njihova i djeca njihova. Allah hoce da ih njima kazni na ovome svijetu i da skoncaju kao nevjernici." - Pokajanje / At -Tawba
Idi lijeci se zajedno s ovom djecom.
Sta im vrede pare kad se nalaze u drzavi gdje dobrovoljno jedu pse i macke.
A nijedan nema svoje rodno lice
nisam milijarder ali skoknuo bih na pary...
prvo treba roditelje istuci .....pa onda dobro djecu izdraufati
Ne volim komunizam, ali on je rješavao ovakve probleme nacionalizacijom.