Najmlađa razvedenica
0
Izraelka razvedena u 14. godini
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja odoh u Izrael...:))
Pedofilija bolest najmilija!
Na ličnoj karti će joj pisati \"razvedena\"?? I nisu fašisti?
@tuzlak......U mom selu lopovi ukrali hodzin dudlis.
Hajd sta fali,ko da je razvod danas bauk.........pa razvode se ljudi na svakom cosku! A taj termin \"polovnjaca\" mi je degutantan! (ne vidim adekvatan za muski rod ,ako cemo se vec sicat izrazima) Nije njemu ni 50,60,70............njoj 14,njemu 17 ..........Zahebala se djeca malo i to je to !
14 godina, a vec polovnjaca...
@tuzlak u pravu si. Nema ni 60, 70, ili 80 godina kao svecenici koji su se nakon aktivnosti nad djecom koju obrazuju u crkvi, pokazali i dokazali kao pedofili... Ako cemo vec brakove sa mladima povezivati sa pedofilijom, mislim da ovi primjeri (radi ucestalosti) su puno bolji nego ovaj osamljeni u gluhoj bukovici...
e jesu cifuti... ... a koliko su je platili, toliko im je i trajala...
Kako si sami g-l-u-p i nisi ni svjestan toga :)! Po tebi to opravdava vjencanje 14 god curice? samo zato sto on ima 17 god? pa vidis da su ih roditelji natjerali...a da ne ispadnu kao psihopati...fol sve bila sala....jooojjj dobre sale...de da se i ja tako nasalim
Pa ako ste procitali tekst, vrlo lako mozete saznati da njen partner nema 40 ili 50 godina kao što to ima perverzni hodza iz Gluhe Bukovice.
@manipulacija: Pa šta si očekivao/la drugo, živimo u ultra-licemjernom svijetu.
Uzeo/la si mi rijeci iz usta!!!!!
10000 selinga? koja je to valuta? šekela mozda?
Kako to cifuti napisu a svi ostali prenesu kao nesto simpaticno i OK, a da se isto desilo negdje drugdje (citaj Islamske zemlje) to bi bilo Radikalizam, terorizam... Dokle vise ta manipulacija svjetom i svime sto ga okruzuje. Haj sto CNN mora ali sarajevo-x makar dodajte nesto svoje pa malo promjenite clanak.