Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma divno. Svaka čast za djevojku, djeluje milo i umjereno i ne sumnjam da je stručna u obavljanju svog posla. Bravo
Taj poziv je danas sveden na to da te ljudi pljuju i govore 2 voza u državi imaju i opet udare auto na prijelazu, a kad zadužiš lokomotivu na početku smjene ne izađeš iz nje do kraja smjene od 12 sati. Voziš i dan i noć, po kiši, magli, snijegu. Odgovornost ogromna, nezamisliva za obične smrtnike. Svaka čast ovoj djevojci, ima veliko i hrabro srce.
Mogu svi voziti. Svakako ako se ko nadje ispred na sinama gazis...
U Hrvatskoj se ne voze vozovi nego vlakovi.
Svaka čast djevojci na poslu koji obavlja,a naprimjer kod nas u Bosni je veliko intersovanje za posao kao vozać tramavaja koji je placen oko 1500 KM što privlaci ljude pogotovo mlade koji vecinom crkavaju kod privatnika za 500 KM.ALI ALI da bi se zaposlio u GRAS treba da budeš u stranci vladajucoj,da ti je bar pola rodbine zaposleno na državni budzet, da ti je tetka ili tetak ministar i onda tek možeš dati novac nekom povjerljivom da bi se zaposlio,e to vam je surova istina naše.
Skidam kapu lutko
Na prvoj stranici nema ništa iz Bosne
treba skretat paznju sa glavnih problema u drzavi naravno
bravo
Lijepa Barbara. 👍
Barbi, daj krug......
A ništa neobično za ženu, ako upravlja najsavremenijom lokomotivom. To je kao rad u kancelariji. Pito bih je ja kako bi bilo da upravlja 661 kenedi lokomotivom, dođeš kući s posla, na licu ti sloj boje go.vana od izduvnih gasova koji rasipaju po kabini.
Ma ove žene sve hoce ravnopravnost nekakvu , pa neka rade onda i ovakve poslove niko im nebrani , gradjevinske isto tako pa da vide kakav teret nose muskarci ! Sto vidis okom sve je to muskarac napravio rukom , zgrade ,puteve kao i mnoge druge infastrukture
kako li samo ide u rikverc
to nije lokomotiva teretnog voza nego putnickog..... valjda su za potrebe instagramisanja i fotografisanja usli u kabinu putnicke lokomotive.....
Možda u Bosni
Lijepa priča.U Bosni će ti sve oprostiti ali uspjeh i kad si prvi u nečemu neće nikada.
Najlakse prepisati od komsija neke price, puno lakse nego istraziti imamo li mi kakvih zena na tim funkcijama. Ko su, sta su. Nekad ih je bilo i u tramvajima, ima i taksistkinja... Zasto o susjedima moramo citati?