Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je prijemni za ove nacionalne stranke
smiju li cionisti ucestvovati? oni bi pomeli sve
Dragan Covic mu trener
A to kao tesko Hercegovcima. :)
nije hercegovac, nego bosanac. hercegovina je dio bosne, uvijek bila, to je kao da kazem dalmatinac umjesto hrvat.
Sjedi jedan. Naravno da je Hercegovac jer je iz juznih dijelova drzave Bosne i Hercegovine. Sta je pogresno kod Dalmatinac?
E gluperdo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada je Austrougarska došla u Bosnu, veliki disbalans na račun katolika, pokušala je nafoknaditi naseljavanjem istih u Hercegovini. Ali, Hercegovina je tradicionalno više bila pravoslavna. Tada su u uvjetovali pravoslavce ili da se dele ili da pređu na katolicizam uz sve benificije koje idu uz to. 250 hiljada pravoslavaca je primilo katolicizam. Sad vidimo kako dobro lažu i kao tkz . Hrvati. Geni su čudo
Top
Ovaj je za Srbe obični amater!
Trebala se moja bivsa prijaviti na ovo takmicenje..
Ljubiša Kobas likes this 😂
Malo svjetlosti u tamni vakat
Tamo su svi Vinko Perko
Jedno od pravila: Sve laži moraju biti istinite... Ovo je nemoguce izvesti ili neka mi neko objasni kako to izvesti...
IQ 35
Dobar šou
Haha.. Hercegovac, a ko drugi..
Ustash.ka posla
Fali vam Ramiz Zmaj.