Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeli to istina
momku svaka cast za trud, ali je nemoguce da se bavi muzikom ako je gluh potpuno. da ga yebes uzduz i poprijeko. radim u zavodu za gluhe i gluhonijeme i znam pouzdano. e jedino ako mu je babo Isus, sto je malo vjerovatno...
na pocetku pise djelimicno slijep i gluh, a kasnije u tekstu kazu gluh sto ljude odmah asocira na potpuno gluh. ko ce ti ga sad znat kad nezna ni gospoda koja je pisala ovaj tekst ili u ovom slucaju kopirala sa neke stranice. ovo je inace odlican primjer novinarstva u bih ;) no u svakom slucaju, svaka cast momku koji je haman iz nicega stvorio nesto a po slici ne bi se reklo ni da mu je 18. trebao bi biti primjer ovin nasim balavcima koji sa 20 godina idelje vise po mahalama u trenerkama i vicu kako im je dosadno u zivotu.
Kompozirao da mi je znati na kom je to jeziku?
Pise da je u osmoj sedmici života obolio je od meningitisa. Sto znaci da ipak ima smisla pitanje prvog navedenog dode...
Komponirao ne kompozirao papci jedni nepismeni.
znas ti citati? pise da je obolio od meningitisa, tj. oglusio u osmoj. osim ako tebi mama nije pjevala uspavanke do dvanaeste.
kako je pamtio uspavanke ako je gluh