Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FB najbolje usrećuje ako se uopšte ne koristi.
Moze ti samo kvalitetno shebati zivot.Definitivno bih se volio vratiti u proslost,gdje internet nije bio zastupljen u ovolikoj mjeri i definitivno se vratiti u eru nokie 3310
Samo od sebe sve to dosadi! Prije nekoliko godina sam to smeće koristio svakodnevno, dok prethodne 2 godine nikako! Sta komentirati? Ništa ne osjećam da mi nedostaje niti mi je nedostajao, iako smartphone odnosno Tablet uredjaj koristim svakodnevno za razne stvari posto mi služi i kao telefon (da, pročitali ste), kao telefon,jer nekome je jako neugodno izvaditi uredjaj veličine 8.4 inča i staviti na uho, iako ni današnji flag ship mobiteli nisu puno manji Internet, i sve druge načine komunikacije sa prijateljima, poslovnim saradnicima!
Samo se debil moze javiti na tablet! Jos kad neko izvadi noname tablet i misli da je faca dodje mi da...
Ljubomora je bolest koja se da uspjesno ljeciti ..moj glupane iz 98me@Glupan98
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaki pročitan komentar na klixu skraćuje život za deset dana. Svaki napisan komentar na kliku ravan je srčanom udaru te propocionalno skraćuje životni vijek.
Shodno prethodnoj izjavi, davno sam preminuo te komentiram direktno s drugog svijeta. Imamo optimalan WLAN signal ovdje.
Na trećem svijetu automatski dobivaš status klix reportera i administratora, postaješ bog i batina za sve ostale svijetove.
lud sam bez njega haha
samo me komentari na klixu čine sretnijim...
Znam i ja da moze, nades ribu, ozenis se, dobije papire, auto itd haha, ima i takvi slucajeva i to puno.
Ovo nama sve Amerika radi, k'o i do sad'. A mi nemamo ama bas nimalo odgovornosti. (Sad' bih nayeb'o u Sjevernoj Koreji!)
jel ste ovo lejlu colak turili bogavam ko sliku
Znam kolegu koji je vlastitoj ženi napravio FB profil da je se riješi ali džaba .
Jako poznata situacija!
Izkljucite ga. I Rahat..
Mene je facebook cinio depresivnim,morao sam ga izbrisati :D
Ako ste pospani to znači da vam se spava.
...ko tu koga i zašto prati, to više ni onaj ozgo ne konta.
blago nam se kad nam trebate objasnjavati kako da koristimo fb na pravilan nacin...