Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To, Belma, jedina si!
ma sve je ok rekao,ja licno kad mi manjka sexa nisma normalna:D sex je cudo ko nezna neka proba,lijeci od svega:D
@bla ne mora se ona seksat sa doktorom nego fino kad dodje kuci uhvati svog muza ili decka, pa se \"lijepo\" obuce pa bude fino i njemu i njoj....problem rijesen a drugi put kad podjes doktoru idi drugom a ne ovom i gotovo
@ bla... Pa sta da je majka i sestra.Oone bi kao normalne sutile, a ti nastavi samo bla...bla...bla ,ni jedna nije umrla od hasimage, sta se bolan sikiras za mjaku, sestru i blizu rodbinu. Kad ti pojases,, ne mislis valjda na svoju majku i ostalu blizu i dalju rodbinu. Vecu glupost nisam cuo.
pitanje za ove iznad što podržavaju doktora: šta da je vaša majka ili sestra bila jedna od ovih pacijentica? nešto sumnjam da bi ga i dalje podržavali.
svaka mu cast!!!!zenama seks lijeci mnoge probleme i popravlja raspolozenje. govorim po sebi....ne znam sta se zale
hahahah jao fucker ti još luđi od ovg indijca hahahahaha
HAHAHAHAHHAHH
Evo citao sam skoro jedan clanak o slicnom doktoru koji je isto tako glavni problem vidio kod tih zena da su im koke bile zapostavljene. Ono...znas glava boli, boli ovo..ono...nesto nevidljivo. Covjek zakljuci da je hasimaga u pitanju i naravno pacijentkinje dobiju odgovarajuci tretman. Tu bude i mesa, masiranja koke i dalje ne nabrajam...sve normalno. Ali u svemu se nadje neka abnormalna koja se pozali, valjda hoce ono kao ona postena... Eh sad da ne duljim dodje ovaj humanista na sud, ali prave zene ga odbranile, navodeci da su se poslije njegovog tretmana osjecale kao preporodjene. Dakle humanistima dati puno povjerenje.
To im dođe kao kompliment da su \"DOBRE\". VIC: Dosla zena kod doktora. On je pregleda i rece: Gospođo, vama je pod hitno potrebna njega. Zena ce na to: NJEGA DOKTORE, NJEGA !!!
Ovo je pravi doktor i strucnjak, a ne ko ovi nasi... Svaka cast, nadam se da ce ga osloboditi presude. Sramota, p**ke se samo zale, nikad im ugoditi...
jadni čovjek... hahahaha
kralj
To sto ih je pipao nije ok, ali to da savjetuje sex je UPOTPUNOSTI U PRAVU. Ljudima fali sexa i zato su isfrustrirani, a to dovodi i do bolesti i slicno.
Ovaj covjek je pravi humanista i 99% zena se ne bi zalilo na njega. Kamo srece da je ovakvih vise, pola bi hi ozdravilo i on bi nasao pravu dijagnozu za koke. Vidim da covjek dobro i poznaje psihijatriju. To sto ga je ova prijavila je zbog toga sto nije odradio ostatak posla. Da jeste, ona bi njemu dala telefon i nikakve prijave ne bi bilo. Evo recite zar nije tako, al nek se jave prave zenske a ne neke kompleksasice.