Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove su vidljive, opipljive, jake al' eto nedovoljno da ih narod ne pokušava preći. a ima ona na Vracama, nit je ko vidi nit je opipljiva, a jedva se ko usudi preći...
Bosnjo sjedne u kafic u Holandiju, protegne noge do Belgije 😀
Ova u Holandiji mi je bajbolja
...zato unas, kako koji "gazda" zapaše dunum livade, namah pobode bodljikavu žicu. ima da se zna da je to njegov logor. naskoro, bogufala, nikne i kakva šupica, čsto da "poljepša" krajolik. jerbo, naši graditelji "od stila" bi zasrali i rajske/dženetske poljane.
Sjetih se predavanja jednog indijanca Crnih Stopala, preostali kuriozitet davnih vremena. Bi im čudno kako bjelci svojataju stvari. Na primjer, ne mogaše shvatiti, kako neko može posjedovati stijenu. Nešto što nikada nije pripadalo nikome, što će ostati kad nas više ne bude.
@RAMMSTEIN I tako je covjek u pravu, cemu sve to....? Vjecito pitanje koje i nema neki adekvatan odgovor. Od danas smo do sutra i nista ne nosimo sa sobom. Ali ljudi ko ljudi, glupi i blesavi, ................ jako kvarljiva i nepopravljiva vrsta.
granica je samo u glavi.....i nigdje drugo
@xp1958 procitala sam.........zato sam ovo i napisala
@vlado.nine ja nikada nisam imala ruzno iskustvo na granici niti sa drzavljanstvom niti sa imenom.....do sada doduse
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
-Znate li kada je najvise izginulo bošnja? Kad su gurali Turske podmornice u Neumu da upale!
@Kanibal, haha...evo grohotom se smijemo!
@Barba Zasto persiras sam sebi? :-/