Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrijedno 15 000 dolara? pa nije uništio kockice koje eto toliko kao vrijede.samo ih je rastavio, one su i dalje tu. ili je taj njegov rad toliko plaćen ? što sumnjam a ako jeste onda se peru pare i preko lego skulptura.
Nije nemoguce da rad vrijedi toliko. Ima masa bogatasa koji mogu djeci platiti izradu ovakvih skulptura.
da su u životu Bakir i njegovih "60 minuta" već ova mušefera bila obrađena...
kako je unistio? vatrom? hemikalijama? koliko se ja sjecam lego kockice su djelici koji se sastavljaju tako da nista nije unistio - nego samo rastavio :)
pa ne pise da je unistio lego kockice nego skulpturu nije do njih
@sajberkurajber dao sam ti plus - prihvatam digresiju - al nista jos uvijek nije unisteno - unisteno je nesto sto se ne moze popraviti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nemoj da bi ko pipno malog... sve ću vas podavit...
Sto bi rekli, RASTAVIO GA NA PROSTE FAKTORE
Joj ovaj Zootopia je vrh, gleda mi se opet a vec odgledao 2 puta :D A musko ko musko, sta sve nece razvalit i pokvarit. Sta sam ja sve unistio kao djecak uff.
U Ningbozu :D Jel' to ono kod Čipurića u Kini? Nenadjebivi klix u punom sjaju nepismenosti....
Yebo skulpturu. Nek' je živa glava...
pa kad su mala djeca u pitanju roditelji trebaju paziti da dijete nesto neosteti ali ima neodgovornih psam puste djecu
Neka je!
a dobro je neko napisao da kockice nisu unistene, i dalje su tu....pa za ove pare u Kini dobijes dva taze nova bubrega, a kamoli paket lego kockica...
sta ba vrijednu 15k dolara? Pa ovo je prije mjesec-dva bilo u BBI centru, ja da je raja znala koliko vrijedi, iznijeli bi skulpturu i stalak i podijum gdje su bili postavljeni...
Ja stvarno ne znam više šta je suština igračaka? Pa sasvim je normalno da dijete ovo uradi. Igračke su valjda primarno osmišljene da se djeca njima igraju i da se razvija njihova kreativnost. Za tog dječaka to su samo kockice i ništa više. Možda bi dječak nešto drugo složio da su mu dali priliku. Odrasli prihvatili kockica, prave biznis i umjetnost od dječije igre i određuju djeci pravila šta se sa kockicama smije, a šta ne. Puna podrška dječaku i njegovom slobodnom razmišljanju.
ja sam kao mali "unistio" onda mali milion lego kockica
Djeci treba dati da se igraju ne da glume kolekcionare
Ovo nije unisteno. Reci cu vam sta je unisteno. Unisten je npr moj parket kuci jer su na njega baceni i metalni autici, i mini klavir, i serpe iz kuhinje i jos mali milion stvari. A ovo je lego skulptura koja se sastavljala cak tri dana, i isto tako se moze ponovo sastaviti prije kraja ove izlozbe. Djeca su djeca, a ako je skulptura toliko "vrijedna" brate trebali su je bolje ograditi.
..i isparan sto,isaran zid,mrlja od borovnice na stolici.. Sve ce to biti lijepe uspomene. Bolje da istrazuje nego da gleda crtane 24h. Prestala sam ici i na kafu kod nekog gdje cu se morati izvinjavati danima ako dijete slucajno prospe sok. Dijete je dijete,i treba ga pustiti da bude to. Ne bi mi palo na pamet zamjeriti djetetu ili njegovom roditelju da bilo sta "unisti". Zastitila uticnice,a ostalo nek istrazuju slobodno :)
pa ako djete neće razyebati Lego skulputuru, ko će? ;))
*dijete
@BiHer Lego kockice je nešto što je namijenjeno djeci i za djecu... ako ćeš primijeniti pravila odraslih na dječiji svijet, onda ga yebi ;)
uvesti kazne porodici ko u japanu pa ces vidjeti kako se djeca paze ..japan ima recimo neobican zakon gdje je familija duzna platiit sve troskove kasnjenaja vozova ukoliko neko iz njihove familije izvrsi samoubistvo bacanjem pod voz ..u skandinaviji gazde kupe izmet svojih pasa u plasticne vrecice ..samo udri po dzepu i rezultat se odmah vidi
Za sta kazne? Sto je djetetu normalno da se igra? Imas li ti dijete?