Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da bar ima lijeka za tu njenu bolest.Jadnica ni kriva ni dužna što je ovakva bogom data.
dobra piccka.
@Pipi je lažni Pipi jer se ja na Vijestima potpisujem sa @pdd.
Zgodna mala
ako je ovo hrana od koje se moze debljat svaki petnaest minuta po zalogaj čipsa, slatkiša, čokoladu, pizzu, kolače, sladoled ja bi nju prvo uputio na dobar informativni kurs o prehrani
Ja kolka je, sto se razvalila....
Mi smo stvarno žalostan narod,rugamo se bolesnoj osobi.....FUJ PRIMITIVCI
da sam ja ziv, ja ovo nikad nebi dozvolio, kuku lele ovih amerikaca sta sve ima medju njima, komunizam bi ovo sprijecio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Treba gledat sa svjetlije strane.Ako je zatvore u zatvor more proci kroz rešetke.
U potpunosti se slazom sa Komentatorom, kako mozete biti takvi primitivci i smijati se tudjem jadu?!?! \'\'Sutra\'\' ce te imati djecu sta ocekujeta ako Vi ovako ismijavate druge?!
Stvarno zalosni komentari Ne daj BOze nikome I kad ovo vidis covjek bi trebao skontati kako kad je zdrav, s obje ruke i noge i s normalnim izgledom i malo mozga u glavu, treba biti zadovoljan i sretan a ne kukumakat mala mi sisa, debele mi noge, kratka mi c.una itd
Čovječe koji primitivci imaju pristup internetu :S Koliko je vama, 7 godina u pm? Osobe poput ove djevojke trebaju biti uzor, inspiracija i pouka kako svakoga može opaliti bolest koja će zauvijek promijeniti život. Ali ne, bosanac će se radije rugati i izvaljivati gluposti. Fuj.
VIDI MOJE LJEPE MAMICE,LJUBIM JOJ DUPE
aa zalosno, svakih bolešćina na svijetu jbt
Vaka je moja stara.