Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemački list Der Spiegel na svom je portalu, inače jednom od najposjećenijih u Njemačkoj, objavio veliki članak u kojem se zgraža nad činjenicom da "Hrvatska tuguje zbog jednog ratnog zločinca". "Inscenacijom svojeg suicida u sudnici bivši general Slobodan Praljak postigao je da se Hrvatska iza njega ujedini u tugovanju.
@Wyatt_Earp Šta čitao? Živio sa njima godinama.
Za otrov spremni!
Hahahahah xD bilo i na The Daily Show za nas super, neka svi znaju ko su bili agresori
@svabo_alen svakako je bolje znati Kim Kardashian nego Praljka
o pa ovo je stvarno smijesno,sad kad nesto razmislim i dobro sto se ovaj ustasa otrovao, jer da nije ne bismo culi ovoliko viceva
HOS-ovci su bili prave ustaše, borili se za BiH svoju domovinu i domovinu svih njenih građana. Ovi iz Haga su izdajnici, borili se protiv svoje zemlje za tuđe interese.
Ipak ,treba biti dostojanstven.Kao vojniku,odajem mu duznu pocast.
Takvim se vojnicima ne odaje počast, takvi se streljaju i stavljaju u bezimeni grob.
Pa i jest za ismijavanja hrvati glupi napravise zrtvu od njeg
Ljekovita Praljkuša, liječi ustašluk
uboli ga 100% . prdak je popio jednu casicu prije sudjenja, a onda na sudjenju drugu...ono; malo malo salije jednu :)
hahahahha
Nije ni za sta drugo nego za ismijavanje.Svakako
Boze sacuvaj sta vi objavljivate i kopate po internetu, dno dna od urednika, ti si onaj zadojeni, pokvareni, smrdljivi covjek koji hoda ovom zemljom i sije nacionalnu mrznju! Fuj urednik FUJ!!!!!
Glupsone, ovo je jedan od gledanijih soua u Americi, a boga mi i u dobrom dijelu Evrope. Ako ti mislis da je ovo iskopano onda si jos veca budala nego se pretstavljas. Ovo je jednostavno postalo hit, a ljudi vole dobru zajbnciju.
@skroz.anoniman Ljubavi zasto se ne bi sageo i popusio a?? Da vidis sta je k....!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
😂😂😂😂
Jadno da jadnije nemoze biti!!!
Zdapi im im materina srpBskohrvatska ismijavali se na racun nas Bosanaca.... a njima se ismijava citav svijet. Gori od Srba i Hrvata su samo njihovi podanici bosanski vlasi i skutori. A skec je pravi, nevezano sto ismijave Latine.
Pazi, stari. Kao musliman, ne smiješ imati ni malo oholosti. A to znači opraštanje čak i genocidašima.
@sperminator. SrBski podanici su sejtani, ja kao dobar musliman mogu samo da se borim protiv te nemani....;)
Pismo piše, genocidaš roda moga, u dalekoj zemlji otrovan. Pa ga šalje svojoj vjernoj ljubi, pod zidine grada bijeloga. Ej, ljube moja, moga oka vilo, idu dani, ode sedmica. Ej, da uza me, nije otrov bio, braća bi me izdala. Sude mi zato što genocid pravim, pravim najviše, što sam pobio mnoge nedužne. Sude mi, dušmani, moja ljube, ali ne znaju, da ću otrova, malo ispit ja.