Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje sranje od vijesti, umnožavate ionako pozamasan broj glupana na svijetu....
\"Mislim da je vrijeme da ostavim aparat i jednostavno uživam\", kaže Ciara. Pa dobro da si skontala...koliko si ti samo vremena izgubila slikajuci se,dok su svi uzivali ti si se slikala i sve propustila...Ja kad na fb vidim da neko ima puno slika i ne gledam sve...
Ma koji je ba ona kr...c! Sad ce se ludjaci nadmetati da prestignu njen rekord -.-\" Zabava bez granica koja vodi Nikud i nizasta samo baljenje - Kofa se ne voli slikat! Ma mrs u \'0=)&)&)\"&#??(==)/\"
Bolest....
I ja bih volio da se umnozim na facebook-u , hahahahahahahahaha, to ti je ono, zovnes je na pice pa joj ga pristavis, pa je umnozis, a i sebe umnozis, hahahahahahahhahahaha
drustveno umnozavanje????????????? buahahahahahahahahahaha gdje li ste vi ucili engleski jezik :-D
....slika joj se ne ukrala... :))))
\"Ja zaista nisam ekstrovertna i ne trčim uvijek pred fotoaparate. Zapravo, ni ne volim da me slikaju.\" hahahahaha
Eeeee jebime, jebime, koji si ti lik... :D
profesore divi joj glave haahhaah
mislim da one curice na derneku imaju vise :(
Vau!!! Šta bi dao da sam na njenom mjestu. Ili da me barem hoće dodat medju prijatelje. Zamisli, koliko bi me ljudi vidjelo da sam njen prijatelj.