Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve dok neki isprepadani/iznervirani hudnjak ne provjeri prolazi li kakva palija kroz "tijelo duha"... 👀
Opasne sekte u ZHŽ, ima i sotonista
ZHŽ prema MUP podacima ima najviše lovaca i najviše registriranog oružja po glavi stanovnika. Također ZHŽ prema MUP podacima ima i najmanju stopu kaznenih djela i narušavanja javnog reda i mira na 10 tisuća stanovnika. ZHŽ je najsigurniji kanton u BiH, ali ipak bi preporučio TikTok degenericima da se ne igraju duhova ispred tuđih kuća i dvorišta jer bi stvarno mogli postati duhovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covic I Bakir traze izgubljene listice po groblju...
Arapi pobjegli od zena
Covic pravi prankove
To su zli duhovi AaaaDZ-a
Naselja su opustjela,ostali su samo duhovi.
Ko u vicu koji se priča po danu nakon noći vještica: "Moj komšija se za noć vještica maskirao u Dražu Mihajlovića danas mu dženaza. "
Ne panicite. To je onaj ghost trend... Sad svi stave plahtu i suncane naocale i kao slikaju se po drustvenim mrezama... Kucajte ghost trend i vidit cete...
Znači u mom selu su prankovi ovog tipa bili aktuelni nekih 50 godina prije TikToka. Oduvijek smo išli ispred vremena. 💪
Hodajuci kurtoni
Iskreno odlicno 🤟🏽
A gospa?
Ha,ha,ha,ha,...... Smanjio se broj turista u Međugorjupa prave novo ukazanje. Treba osvježit turizam poslije korone. Ha,ha,ha,ha,....
De mi broj dilera 😂
hahahahahahahaahahah dovedite im one sa mostarskog blata da vidis kako se dematerijaliziraju
KKK - pa škutorija je to