Na dodjeli Grammyja
59

Beyonceini fanovi izviždali Harryja Stylesa, pjevača podržala bivša djevojka

L. R.
Harry Styles ove godine osvojio je šest Grammyja (Foto: Twitter)
Harry Styles ove godine osvojio je šest Grammyja (Foto: Twitter)
Pjevač Harry Styles našao se u neugodnoj situaciji prilikom dodjele Grammyja za najbolji album godine zbog Beyonceinih fanova koji su mu zviždali I dobacivali dok je držao govor na bini.

Nakon što je njegov album proglašen za najboljim u 2022. godini, Harry Styles se našao u neugodnoj situaciji prilikom preuzimanja Grammyja zbog fanova pjevačice Beyonce, koji su smatrali da je upravo ona trebala osvojiti ovu prestižnu nagradu.

Dodjela Grammyja ove godine bila je velika noć za ovog mladog pjevača, jer je osvojio čak šest nagrada, ali neki ljudi nisu dijelili to mišljenje i odlučili su svoje nezadovoljstvo podijeliti u trenutku kada je glumac primao nagradu za najbolji album.

@treatpplthetommoway it’s just so beyond disrespectful #harrystyles #harry #styles #onedirection #1d #hs3 #hslot #fineline #loml #hotasf #hs1 #harryshouse #youarehome #asitwas #harrystyles loveontour #harryedwardstyles #loveontour #latenighttalking #foryoupage #foryou #fyp #loveontour #taylorswift #swiftie #ootd #grwm #backtoschool #schooloutfit #outfits #outfitinspo #fashion #foryoupage #foryou #fyp #downtowngirl #downtowngirlaesthetic #downtowngirloutfit #downtowngirlstyle #uptowngirl #uptowngirlaesthetic #fallaesthetic #falloutfit #1975 #the1975 #mattyhealy1975 #matty #healy #robbers #bfiafl #beingfunnyinaforeignlanguage #midnights #taylorswift #taylor #swift #swiftie #swifttok #loml #folklore #evermore #reputation #fearless #red #speaknow #lover #1989 #foryoupage #foryou #fyp#midnights #theerastour #taylorswifttour ♬ original sound - anna <3

Ova situacija mnoge je podsjetila je na onu iz 2009. godine kada je Taylor Swift osvojila nagradu za najbolji ženski spot, a kada je u jednom momentu reper Kanye West odlučio izraziti svoje nezadovoljstvo na bini, rekavši kako je Beyonce trebala osvojiti tu nagradu.

Inače, Taylor Swift je bivša djevojka Harryja Stylesa s kojim je još uvijek u dobrim odnosima, sinoć oduševila svojim gestom kada je ustala na njegov govor i podržala pjevača zbog slične situacije u kojoj se našao.

"Mislim da je u noćima poput ove važno zapamtiti da u muzici ne postoji nešto kao 'najbolje'. Mislim da niko od nas ne sjedi u studiju i odlučuje o tome što će nam donijeti jedno od ovih", izjavio je Styles na kraju.