Pojavila se i u reklami
21

Beyonce golišavim izdanjem najavila dvije nove pjesme, objavila ih nakon Super Bowla

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Američka pop zvijezda Beyonce nakon sinoćnjeg Super Bowla i reklame kojom je najavila novu muziku, objavila je dvije nove pjesme.

Pjevačica je na reklami tokom Super Bowla najavila svoj predstojeći country album, a prva numera koju je podijelila uz posebno golišavo najavno izdanje nosi naziv "Texas Hold'Em".

Ova numera evocira njenu pjesmu iz 2016. godine "Daddy Lessons" s albuma "Lemonade".

Na posteru za pjesmu "Texas Hold'Em" Beyonce nosi metalni oklop zajedno s kaubojskim šeširom, velikim naušnicama i crnim pojasom upotpunjenim visećim srebrnim komadom u obliku srca.

Druga pjesma, "16 Carriages" je još jedna pjesma s country prizvukom. Na omotu te pjesme Beyonce je na crno-bijeloj fotografiji prikazana sa crnim kaubojskim šeširom i kosom oblikovanom u talasasti bob.

Također, Beyonce je bila i glavna zvijezda reklame na Super Bowlu. Pojavila se u spotu kompanije Verizon, a u jednominutnom videu komičar Tony Hale izaziva Beyonce da uradi nešto toliko veliko da to "razbije" Verizonovu 5G internet uslugu.

Da bi to učinila, ona drži štand za limunadu za obožavatelje, svira saksofon, uvodi vlastitu tehnologiju "Beyonc-AI", parodira Barbie kao "Bar-Bey" i čak najavljuje svoju kandidaturu za "Beyoncé of the United States", ali ipak sposobnost kompanije da napaja telefone kupaca ne može se nadmašiti.

Na samom kraju reklame, pjevačica najavljuje da će njena sljedeća strategija biti da jednostavno objavi novu pjesmu ili album.