Ne žele ponoviti gaf iz 2002. godine
0
BBC vježba objavljivanje smrti kraljice Elizabethe II
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na kakve se detalje gleda.. :S a mrtvog Gadafija silovati, to je ovim englezima uredu i nije nepristojno
E bože budala, nepristojna im je boja kravate, a pristojno je vršiti pripreme posebnog TV programa za umrlu osobu koja je btw još uvijek živa i ne boluje ni od kakve bolesti... ok, jeste stara, ali s obzirom na način života mogla bi ovako još dugo...
J..O je M .E .V .L .I. D
SAHRANITI NA TAJNU LOKACIJU JER JE TO DEMOKRATSKI
Kraljevska masonska go*vna. CUj kritike jer nije bio uredno obucen. FUj, pos*erem se ja na kraljicu elizabetu i i sve ostale somove u britaniji!!!
Načekat će se još za tu vijest. I have got some other plans. heheh
Bogumi Djekna jos nije umrla a nezna se ka\'će...
Ma koga jos biriga za ohrdanlom babetinom??????
KADA OVAJ DEMON-ILUMINAT KREPA TO C BITI POCETAK KRAJ VLADAVINE DEMONA-ILUMINATA I POVRATAK BOGA NA PLANETU ZEMLJU....K.R.V.A.V.O. CEMO VAM SE OSVETITI ZA VISE HILJADUGODISNJU PATNJU KOJU STE NANIJELI LJUDIMA...SVE CEMO VAS UNISTITI DO POSLEDNJEG..
ho ho ho.. ovih 10 lajkova sam sam sebi dao--- imal jace stvari neg kad ti se to desi, pa sjedis i gledas kako se beru.. ludilo.. eto reko sam, da ne ispadnem papak. :)
Ovaj lik je tolko exkluzivan da mu ne bih dao ni da najavi kako je u Kini poginulo 20 osoba u prevrtanju autobusa.. Il u Indiji.. Kaka je ovo mreza oko glave u ove Kvin madr? Istu vaku u mene mati stavila u štali da muhe ne ulaze.. Izjedose nam boni šarulju, pa se huda uzbihuzuri ne da nikom pric da je pomuze...
sta bi Mevlid na ovo rekao?
Remse vam se na kraljicu i na bbc! Gledam na njemu samo sport, i film ponekad kasno. Vidi prikaze na slici?! Zaebala je onog starog iz Poltergeist, sto dolazi na vrata.. Prikaza!
priprema s masonka glavna za dan kad ce biti ispitana za zivot na dunjaluku....jadna ona :D
Morbidno...ali ipak zanimljivije nego da mi gore neki lik objavljuje preko sax da ide na operaciju cisto da smrsa... Cak i ne krivim njega, krivim ove nase levate koji vijest objave sa zabranom komentarisanja, jer i sami kontaju koliko je morbidna ta vijest... Evo idem i ja na operaciju brzo, pa vam javim, a od vas ocekujem onako sa velikim fontom vijest... LEVATI IDIOTSKI, JEFTINI!!!!
Njeno je samo da izlepuhne..,stara kuchka se ne da lahko...
Bit cemo pocasceni s tom vijesti. BOG JOJ SUDIO