Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tvoje je samo ono sto poklonis.
ciganima ili?
Kako je plemenito i toplo srce imao ovaj covjek. Marljivo je radio i stedio da svoju neostvarenu zelju ostvari za 33 mlada covjeka, da ih ucini sretnim, kad nije on...ovakav filantrop se radja jednom u 1000 godina.
Ljudino, kapa dole. Jedno je kad multimilioner pokloni 2-3 miliona, drugo je kad stolar pokloni 2-3 miliona. Nije sve u novcu, je6o vas on
Jbt kakva ljudina lakva gromada od čovjeka. Još je neki lik kažu bio stolar..al nebi hajra od njeg ovakvog. Haman previše pretvarao vodu u vino pa ga sljedbenici pogrešno razumiše...
Tako se na dunjaluku zaradi Dzennet, mozda pokojni Dale nije bio vjernik, ali svojim djelom je pokazao svima koji na sav glas isticu svoje "vjersko opredjeljenje" , kako se dobar čovjek i vjernik treba ponašati na ovom svijetu zarad Ahireta..
Posaljite ovaj link Dodiku Bakiru i onom Covicu nek vide sta nek nauce malo
Tako isto Sebija i Halida Izetbegović svu onu pomoć sto su prikupile u ratu po Turskoj, Arabiji... sve podijelile u humanitarne svrhe, ostalo im 100 miliona KM i 100kg zlata samo da imaju od cega zivit.
Stolar ustedio tri miliona dolara??
najbitnije je kome... krscanu? muslimanu? zidovu?
ljudskim bićima
Komentatori na klixu stvarno nemaju sluha za sarkazam.
Cuj stolar ustedio 3 mil. Kod nas frajer zavrsio genetiku plata milju i cetristo
Mozda je imao privatni obrt, ne mora znaciti ako je stolar da je nuzno i bijeda i radi za minimalac, isto sto ne znaci da ako si doktor da si pun para.
Živio ti nama kralju još toliko godina..
Mogao im je za te pare kupiti diplome u travniku njima 33 i jos 500 ostalih da se ne muce
Schroederov prijatelj i advokat ...da li bi to bio mu da nije imao milone hehe
Tako je jedan stolar iz Kumrovca ustedio i kupio 7 malih drzavica
Bravar