Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto smedja majica preko lica i glave? Ali zašto MAJICA pored čaršije pune marama ?
procurilo par kadrova sa snimanja blockbustera "Bjelašnički ninja 2 dio " :)
I koja je to "ideja" filma? Mogao si napraviti video razglednicu Bjelašnice i tu završiti sa "idejom". Ovako, pokazao si da to što ti je Nolan omiljeni režiser ne znači da ga i kontaš. ;)
''Dodaje kako im je cilj bio i da pokažu prirodne ljepote Bjelašnice i da na različitim nivoima dopru do posmatrača.'' Jesil ti slijep? Covjek je nesto uradio u zivotu sta si ti uradio? I Nolan jebeno ima holivud iza sebe a Benjamin je sam radio tako nemoj biti glup i cekat lajkove na komentar
'TA ĆE ON
Kupujte jeftinije 70% nego na Pik-u: http://goo.gl/eqDo8U Dostupni su i kuponi
vala nako :/
koje su tvoje zamjerke ??
Odlicno, svaka cast
...lijepo i moćno. mala zamjerka na lakirane nokte.
tačno,i meni lakirani nokti odudaraju od scene.
potpisujem commie