Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ne bude pcela,nece biti ni ljudi...
Ko ih izbroja ? :)
Da mi je viditi tog što je izbrojao 613.500 pčela.. O.o
Umjesto da koristimo vagu, ti bi se fino bavio brojanjem, aferim. 1 kg pčele broji oko 10 000 pčela, naravno da se precizno izmjerila masa jedne pčele, i to je provjerljivo, pa se onda jednstavnim računom dolazi do ovog rezultata.
Ja sam navukao 12 sponzorusa na sebe
hajd ne serite covjek ima muda
Jeste brojali jednu po jednu ili dvije po dvije?
Prodajem med, bagremov, livadski i medljika - 1 kg 20 KM ;)
Jel zezas il stvarno? I cime hranis pcele?
Chanel II Ovo sam napisao iz zezancije, ali zaista se bavim pčelarstvom! Obzirom da sam mlad, počeo sam prije nekoliko godina i sve su mi košnice ofarbane bojama na vodenoj bazi. (EU standard) Ne prihranjujem pčele šećernim sirupom, nego čuvam određenu količinu bagremovog meda koji dodajem u jesen. Imam dovoljno meda za svoje potrebe, ostalo prodam isključivo kolegama i prijateljima! (Svi jedva čekamo narednu pašu!) :) Nadam se da ću ako Bog da u budućnosti imati puno puno košnica, da što više ljudi okusi med od mojih pčelica :) Slobodno ti kupi med i od pčelara koji prihranjuju pčele nakon vrcanja meda od zadnje paše - početkom septembra, jer taj "šećerni sirup" nema nikakve veze sa pčelama koje donose nektar i prave med :) , jedini uslov je da znaš da je pošten čovjek... Izvini ako sam napisao predug odgovor! Pozdrav! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobra reklama, sad chu u Chongqing da kupim kilo meda.
Kupio bi mu ja med da ne radi ovakve gluposti :)
I šta bi? Jel' prodao med?
Na kraju mu je upala kašika u med.
Pa dobro..bolje kasika da strada nego...ops..
jje li ovo ivica lijeci facijalis ??