Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"12 godina ropstva" .. morate gledati..
ja sam ostala bez daha u nekim scenama...nisam mogla ni kokice pojesti jer sam mrzila jednostavno cijeli svijet, ne znam kako da opisem, u stomaku je bio kamen koji nije nestao nekoliko dana... brrrr kad ti je dusi hladno kad razmislis da i danas za toooliko ljudi ne postoji izlaz iz nekih situacija u koje su zatvorene dok mi "uzivamo"..
upravo na te scene sam mislila..i isto onu kad je on objesen, pa nogama po blatu..pa kad dodje ona zena da mu vode da, koji strah ima u ocima..ta scena mi se cinila kao da traje pola sata.. a zapravo duzina tih nekih scena je doprinijela tom osjecaju da nema izlaza za njih :S
PRIKAŽI ODGOVORE (1)