Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je ovdje veci problem, od realitija i zeljka, narod koji ovo prati i koji jedva ceka da se ponovo pocne prikazivati. Ovdje je narod neuk, primitivan, agresivan, priglup, i uvijek trazi krivca u nekom drugom.
@505 Nije da pokusavam odbraniti ovo programsko smece, ali Hrvati 20 i kusur godina izbacuju cajke, a one su i dalje sveprisutne, to sto ih medijski ignorisete bas i ne pomaze.
Hrvati su najveći seljaci od svih, to što su utripovali da su zapad je druga stvar. Iskompleksirani, pokvareni do srži
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravda za Zeljka! Zeljko nije kriv! Niko nije doveden pred dvocijevku da to mora da gleda. Ulozite u obrazovanje! Jer ovako i diskriminisete covjeka na osnovu loseg ukusa.
Jel realno da klix namjesta pluseve i minuse na komentare?!?!?!
Za ove ispod koji nisu razumjeli komentar... Ako imas PINK imas kablovsku. Kablovska ima na stotine kanala. Daljinski ima tipku za gasenje. Programsku semu organizujes tako da izbacis kanale koji ti ne odgovaraju i kreiras vlastitu listu. Dakle, niko ne moze da ti ispira mozak ako mu to ne dopustis. Edukacijom i medijskom pismenoscu obucavas mlade geneacije da prepoznaju šund i ono sto je lose, sto utjece na njihov razvoj u svakom smislu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako bi mu ss posro posred usta smrdljivih
jado jadni prejadni
pedercina
kakav usranko
kako je jadan
hahhahaha zalosno
hahahha vidi ga
Mitrovicu botu sisaj nam ga
Sad i zvanicno znamo ciji su botovi i ko upravlja programom. Nema Klix veze s tim, ali bih se trebao pozabaviti ovim pitanjem.
Egomanijak.
Jasta ba nego narod,da se to negleda i da ta gledanost nedonosi tolke pare nebi njemu palo napamet tako da ima da se shisha samo tako🤭
Breaking news, klix je pas zeljka mitrovica, covjek ih kupio sa 5 metara drva, par maraka i to je to, klix je placenicka stranica :)
Allahu ekbar, hoceli botovi i vamo pucati minuse?
hahhaalhha gledaj kako se okrece
Interesantno, sta je ovo, od jednom svaki drugi post ima negativno ocjenu? Jer nesmi se kritikovat zadruga? Sram vas bilo, samo brani te zadrugu, i onda ce cudite i pravi te se budale kad se nesto desava, ZADRUGA JE OGLEDALO NASEG DRUSTVA, pare pare ljude kvare kako ono... Botovi samo pucaj te minuse, sirota jedna vijecito, nece te i vi dugo opstati, lopovi i bezobrazno gamad, svemu dodje kraj ko i vama