Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta branis drolju, ona je ko i sve druge jeftine droljice usla u taj brak sa mnogo plicim dzepovima. Bojim se da ce ovo biti najunosniji razvod svih vremena.. Za te pare je mogao placat dnevno jednu djevicu, jeftinije bi ga izaslo do kraja zivota
Trebala mu je slomit obe ruke da vise nikad nezaigra. Drkadjija iskomplexirana. Momci ogulit ce ga a ona nije obicna treba. Ona je kcerka Svedskih visokih politicara i ministara u vladi. Ima ona i bez njega.
Ona sponzorusa a on mali idiot koji se docepao para.........
Popu*it ce ga Svedjanka i ne gine joj mracna Svedska